Comoda

Măsuță Genova Marble din lemn de acacia negru

Măsuță Genova Marble din lemn de acacia negru
Măsuță Genova Marble

Descoperiți eleganța și rafinamentul măsuței Genova Marble, o piesă de mobilier distinctă și funcțională pentru orice spațiu modern!

Material: Această măsuță de cafea este confecționată cu măiestrie din lemn de acacia, cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Suprafața neagră mată a lemnului adaugă un plus de stil și eleganță.

Dimensiuni: Cu dimensiuni generoase de 100 x 60 x 45 cm, această măsuță oferă suficient spațiu pentru a vă organiza băuturile, cărțile sau decorațiunile preferate.

Design: Măsuța Genova Marble este proiectată cu un stil contemporan, combinând liniile simple și geometrice cu o suprafață lucioasă de marmură. Această caracteristică adaugă un aer sofisticat și un touch de lux în orice decor.

Funcționalitate: Este ideală pentru living, birou sau orice alt spațiu în care doriți să adăugați un element de design. Este ușor de întreținut și rezistentă la pete.

Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți decorul interior cu această măsuță elegantă și rezistentă! Contactați-ne pentru a comanda Măsuța Genova Marble la un preț special. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Te-ar putea interesa

Comodă Kairo Geometric din lemn de acacia
Comodă Genova Marble din lemn de acacia negru

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.