Comoda

Măsuță Genova Marble din lemn de acacia negru

Măsuță Genova Marble din lemn de acacia negru
Măsuță Genova Marble

Descoperiți eleganța și rafinamentul măsuței Genova Marble, o piesă de mobilier distinctă și funcțională pentru orice spațiu modern!

Material: Această măsuță de cafea este confecționată cu măiestrie din lemn de acacia, cunoscut pentru rezistența și durabilitatea sa. Suprafața neagră mată a lemnului adaugă un plus de stil și eleganță.

Dimensiuni: Cu dimensiuni generoase de 100 x 60 x 45 cm, această măsuță oferă suficient spațiu pentru a vă organiza băuturile, cărțile sau decorațiunile preferate.

Design: Măsuța Genova Marble este proiectată cu un stil contemporan, combinând liniile simple și geometrice cu o suprafață lucioasă de marmură. Această caracteristică adaugă un aer sofisticat și un touch de lux în orice decor.

Funcționalitate: Este ideală pentru living, birou sau orice alt spațiu în care doriți să adăugați un element de design. Este ușor de întreținut și rezistentă la pete.

Nu ratați ocazia de a vă îmbunătăți decorul interior cu această măsuță elegantă și rezistentă! Contactați-ne pentru a comanda Măsuța Genova Marble la un preț special. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Te-ar putea interesa

Comodă Kairo Geometric din lemn de acacia
Comodă Genova Marble din lemn de acacia negru