Comoda

Comodă Kairo Geometric din lemn de acacia

Comodă Kairo Geometric din lemn de acacia
Comodă Kairo Geometric - Eleganță și Stil pentru Casa Ta!

Descriere anunț:

Vând Comodă Kairo Geometric, realizată din lemn de acacia de calitate superioară. Cu dimensiunile sale generoase de 142 cm lățime, 35 cm adâncime și 70 cm înălțime, această comodă îmbină funcționalitatea cu designul modern, adăugând o notă de eleganță și stil oricărei încăperi.

Comoda Kairo Geometric are un design geometric unic, cu linii clare și forme simetrice, care îi conferă un aspect contemporan și sofisticat. Fiecare sertar este ușor de deschis și închis, oferind spațiu generos pentru depozitarea hainelor, accesoriilor sau a altor obiecte personale.

Finisajele de calitate înaltă și detaliile atent lucrate fac din această comodă o piesă de mobilier durabilă și rezistentă, care va rezista testului timpului. Suprafața netedă și rezistentă la zgârieturi este ușor de curățat și întreținut.

Această comodă Kairo Geometric se potrivește perfect în dormitor, sufragerie sau orice altă încăpere a casei, aducând un suflu de aer proaspăt și modernitate.

Preț negociabil. Livrare rapidă și sigură în toată țara. Contactați-mă pentru mai multe detalii și pentru a stabili o întâlnire pentru vizualizare.

Nu ratați ocazia de a adăuga o piesă de mobilier deosebită în casa dumneavoastră!

Te-ar putea interesa

Comodă inalta Kairo Geometric din lemn de acacia
Măsuță Genova Marble din lemn de acacia negru