coltar extensibil

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Black II

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Black II

🛋 Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Black II 270x185 cm - Confort și stil într-un singur produs! 🛋

Caracteristici principale:
- Dimensiuni: 270x185 cm
- Culoare: negru
- Material: țesătură de înaltă calitate
- Sistem de extensie: cu un mecanism simplu și ușor de folosit
- Ladă de depozitare: spațiu generos pentru depozitarea lenjeriei de pat, pernelor sau altor obiecte

Descriere:
Colțarul extensibil Loana Black II este soluția perfectă pentru livingul tău! Cu un design elegant și modern, acest colțar se va integra perfect în orice decor. Este realizat din țesătură de înaltă calitate, cu o textură plăcută și rezistentă.

Funcția de extensie a colțarului îl transformă într-un pat confortabil, ideal pentru oaspeții care rămân peste noapte. Mecanismul de extensie este simplu și ușor de folosit, iar rezultatul este un pat spațios și confortabil.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale colțarului Loana Black II este ladă de depozitare. Aceasta este perfectă pentru a depozita lenjeria de pat, pernele sau alte obiecte pe care dorești să le ai la îndemână, dar să le păstrezi în ordine și organizate.

Colțarul Loana Black II este, fără îndoială, o investiție inteligentă pentru casa ta. Este un produs de calitate, care îți va oferi ani de confort și stil. Comandă-l acum și transformă livingul tău într-un spațiu cu adevărat special!

Te-ar putea interesa

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Antracit
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Black

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.