coltar extensibil

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Black

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Black
Colțar extensibil de culoare neagră, model Loana Black, cu dimensiuni 270x185 cm. Acest colțar este perfect pentru cei care doresc să economisească spațiu, dar să beneficieze în același timp de confort și stil.

Caracteristici:
- Culoare: Negru
- Dimensiuni: 270x185 cm
- Extensibil: Da
- Ladă de depozitare: Da
- Material: Țesătură rezistentă și ușor de întreținut
- Structură: Lemn masiv și PAL melaminat
- Umplutură: Spumă poliuretanică și vată siliconizată
- Confort: Spătar înalt și moale, cu perne suplimentare pentru confortul maxim

Colțarul Loana Black este ideal pentru orice living, oferind un design modern și practic. Extensibilitatea lui îți permite să-l transformi în pat cu ușurință, în timp ce lada de depozitare îți oferă spațiu suplimentar pentru păstrarea lenjeriei de pat, pernelor sau oricărui alt obiect pe care dorești să îl ai la îndemână.

Acest colțar este perfect pentru relaxare și odihnă, fiind foarte confortabil și ușor de întreținut. Materialul este durabil și rezistent la uzură, asigurându-ți că vei avea un colțar care îți va satisface nevoile pe termen lung.

Pentru mai multe detalii sau pentru a stabili o vizionare, nu ezitați să mă contactați la numărul de telefon [Număr de telefon] sau să-mi trimiteți un e-mail la [Adresa de e-mail].

Preț: [Preț]

Colțarul se află în stare excelentă și este disponibil imediat. Profitați de această ocazie și aduceți confort și stil în casa dumneavoastră!

Te-ar putea interesa

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Black II
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Pink II

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.