coltar extensibil

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Maxine Brown

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Maxine Brown
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Maxine Brown, dimensiuni 325x190 cm!

Descopera confortul și stilul oferit de acest colțar extensibil Maxine Brown, un produs de calitate, perfect pentru casa ta. Cu dimensiuni generoase de 325x190 cm, acest colțar este ideal pentru a adauga un plus de confort și eleganta în livingul tau.

Colțarul Maxine Brown este dotat cu un mecanism extensibil de ultima generație, care se transforma rapid și ușor într-un pat confortabil, perfect pentru oaspeții tăi. Lada de depozitare este un bonus in plus, oferindu-ți spațiu generos pentru a depozita paturi, perne și alte obiecte.

Fabricat din materiale de calitate superioara, cu tapiterie din stofa rezistenta și durabila, colțarul Maxine Brown este un produs pe care te poți baza pentru mulți ani de zile.

Nu rata ocazia de a adăuga acest colțar extensibil cu ladă de depozitare Maxine Brown în casa ta! Contactează-mă pentru mai multe detalii și pentru a stabili o întâlnire de vizionare. Pret negociabil!

Te-ar putea interesa

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Maxine Grey
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Brown

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.