coltar extensibil

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Pink

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Pink
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Pink 270x185 cm

Bună ziua! Vând un colțar extensibil cu ladă de depozitare model Loana Pink, cu dimensiunile 270x185 cm. Este o piesă de mobilier practică și confortabilă, perfectă pentru orice living.

Acest colțar este tapitat cu un material rezistent și ușor de întreținut, iar culoarea roz pastel adaugă un plus de stil și eleganță spațiului. Structura solidă și confortul oferit de pernele moi îl fac ideal pentru relaxare și odihnă.

Punctul forte al acestui colțar este lada de depozitare încorporată, care oferă un spațiu generos pentru depozitarea lenjeriei de pat, pernelor sau a altor obiecte necesare. Mecanismul de extindere este ușor de folosit și transformă rapid colțarul într-un pat confortabil pentru oaspeți.

Colțarul este într-o stare excelentă, a fost folosit foarte puțin și nu prezintă urme de uzură sau pete. Prețul este negociabil, iar transportul poate fi aranjat în funcție de locație.

Nu ratați ocazia de a adăuga un element practic și stilat în casa dvs.! Pentru mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactați la numărul de telefon [număr de telefon] sau prin email la [adresă de email]. Mulțumesc!

Te-ar putea interesa

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Mint
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Orange

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.