coltar extensibil

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey II

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey II
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey II – Spațiu și Confort într-un Singur Produs

Descoperă noul Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey II, un produs deosebit care combină designul modern cu funcționalitatea și confortul. Este ideal pentru spațiile mici, oferindu-ți o soluție excelentă pentru a maximiza fiecare centimetru de spațiu din locuința ta.

Dimensiuni:
Cu dimensiuni generoase de 270x185 cm, acest colțar extensibil este suficient de mare pentru a găzdui confortabil mai multe persoane, fiind perfect pentru serile petrecute cu familia și prietenii.

Culoare:
Loana Grey II este un colțar de culoare gri, un ton neutru și elegant care se potrivește ușor cu orice stil de decor.

Material:
Este fabricat din materiale de înaltă calitate, cu tapiserie rezistentă și durabilă, care îți garantează confortul și relaxarea de care ai nevoie după o zi lungă și obositoare.

Funcționalitate extensibilă:
Colțarul Loana Grey II poate fi transformat rapid și ușor într-un pat confortabil, ideal pentru oaspeții care rămân peste noapte sau pentru momentele în care vrei să te întinzi și să te relaxezi.

Ladă de depozitare:
Cu o ladă de depozitare încorporată, acest colțar îți oferă un spațiu suplimentar pentru a păstra lenjeria de pat, pernele sau alte obiecte, astfel încât locuința ta să fie mereu ordonată și organizată.

Preț:
Profită acum de prețul special și adaugă în coșul tău Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey II! Este o investiție inteligentă pentru confortul și funcționalitatea locuinței tale.

Livrare și montaj:
Livrăm produsul direct la domiciliul tău și oferim servicii de montaj, pentru ca tu să te poți bucura de noul tău colțar fără nicio grijă.

Comandă acum și transformă-ți casa într-un spațiu mai confortabil și mai practic cu Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey II!

Te-ar putea interesa

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Berlin Braun
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Grey