coltar extensibil

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Berlin U Beige

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Berlin U Beige
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Berlin U Beige 380x180 cm

Pentru un confort sporit și un design modern în livingul tău, alege Colțarul extensibil cu ladă de depozitare Berlin U Beige, în dimensiuni generoase de 380x180 cm. Acesta este o alegere excelentă pentru spațiile ample, unde confortul și stilul sunt esențiale.

Caracteristici:
- Material: Tapitat în stofă de calitate superioară în nuanța de bej, rezistent la uzură și pete, ușor de întreținut.
- Design: Forma de U a colțarului permite o așezare confortabilă pentru mai multe persoane, iar culoarea bej neutru se integrează ușor în orice tip de decor.
- Extensibil: Sistemul de extensie facil și robust transformă colțarul într-un pat confortabil pentru oaspeții tăi sau pentru relaxarea de zi cu zi.
- Ladă de depozitare: Spațiul de depozitare integrat în designul colțarului este perfect pentru a depozita perne, plăpumi sau alte obiecte necesare în living.

Dimensiuni:
- Lungime: 380 cm
- Adâncime: 180 cm
- Înălțime: 85 cm

Preț: [Completează cu prețul dorit]

Acest colțar extensibil cu ladă de depozitare este soluția perfectă pentru un living spațios și confortabil. Produsul se află în stare excelentă și este disponibil pentru vizionare și cumpărare. Contactează-ne acum pentru mai multe detalii și pentru a stabili o întâlnire.

[Număr de telefon și/sau adresă de e-mail]

Te-ar putea interesa

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Berlin U Blue
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Berlin U Grey

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.