Comoda

Comodă Gold Mango din lemn de mango si metal

Comodă Gold Mango din lemn de mango si metal
Titlu: Comodă de lux "Gold Mango" - Lemn de mango și metal - 141 x 39 x 77 cm

Text:
De vânzare! Comodă exclusivistă "Gold Mango", o piesă de mobilier elegantă și funcțională, ce îmbină perfect natura și designul modern. Comoda este realizată din lemn de mango de cea mai bună calitate și metal robust, garantând durabilitate și rezistență în timp.

Dimensiuni: 141 cm lungime, 39 cm lățime și 77 cm înălțime.

Caracteristici:
- Stil industrial chic: Combinația de lemn de mango cu metal negru conferă un aspect industrial și modern, potrivit pentru orice tip de decor.
- Spațiu de depozitare generos: Comoda are 4 sertare spațioase, perfecte pentru organizarea hainelor, accesoriilor sau a altor obiecte personale.
- Finisaj de calitate: Lemnul de mango este finisat cu atenție, evidențiind textura și culoarea naturală a lemnului.

Această comodă nu este doar un element de mobilier practic, ci și o piesă de artă ce va adăuga un plus de stil și personalitate oricărui încăperi. Grabeste-te, stocul este limitat!

Pentru comenzi și detalii, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon [numărul dvs. de telefon] sau să ne vizitați la adresa noastră [adresa dvs.].

Preț: [prețul dvs.]

Te-ar putea interesa

Comodă Elegance din lemn de mango si metal
Comodă Treviso din lemn de mango si metal

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.