coltar extensibil

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Gloria Beige

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Gloria Beige
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Gloria Beige - Confort și spațiu de stocare într-un singur produs!

Descriere:
Descoperă noul colțar extensibil Gloria Beige, perfect pentru a aduce un suflu nou în livingul tău! Cu un design modern și o paletă de culori neutre, acest colțar se potrivește perfect în orice decor.

Caracteristici principale:
- Dimensiuni generoase: 320x183 cm, ideal pentru familii sau pentru cei care adoră să găzduiască petreceri și întâlniri acasă.
- Extensibil: Se transformă rapid și ușor într-un pat confortabil pentru oaspeți sau pentru relaxare.
- Ladă de depozitare: Include o ladă de depozitare încăpătoare pentru a păstra lenjeria de pat, pernele sau alte obiecte.
- Material de calitate: Tapitat cu stofă de înaltă calitate, în culoarea bej, care se curăță ușor și este rezistentă la uzură.
- Structură robustă: Realizat pe o structură solidă din lemn și metal, pentru o durabilitate îndelungată.

Ofertă specială:
Profitați acum de oferta noastră specială! La achiziționarea colțarului Gloria Beige, beneficiați de un set de perne decorative cadou. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil.

Modalități de comandă:
Puteți comanda acest produs online sau puteți vizita showroom-ul nostru pentru a-l testa înainte de a cumpăra. Oferim și servicii de livrare și montaj la domiciliu, pentru confortul dumneavoastră.

Contact:
Pentru mai multe detalii sau pentru a plasa o comandă, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon [NUMĂR DE TELEFON] sau să ne scrieți la adresa de email [EMAIL].

Profitați acum de această ocazie și aduceți confort și stil în casa dumneavoastră cu colțarul extensibil Gloria Beige!

Te-ar putea interesa

Colțar extensibil cu ladă de depozitare Loana Lila
Colțar extensibil cu ladă de depozitare Gloria Brown

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.